torsdag 14. august 2008

Høstforsetter

Nyttårsforsetter my ass.
Syns etter-ferie-tid er en mye bedre tid til å røske og rydde litt i hverdagen. Det føles mer ut som en "ny start" enn januar.

Har i grunn aldri hatt noen forsetter, hovedsaklig fordi en mestringsjunkie ikke setter seg mål ho vet ho ikke kan nå. MEN nå må endring til, OG jeg har en veldig god forutsetning til å klare det.

Here goes:

1. FÅ LAPPEN! Endelig! Etter 24 år med bilskrekk og lit til kollektiv trafikk, har jeg oppkjøring i veldig nærmeste framtid. Velkommen nyvunnet frihet! Jeg slipper å taime morgenrutinene til den jævla bussen. Jeg slipper å vente i byen på bussen videre, og ikke minst, så kan jeg bare kjøre hjem på slutten av dagen i stedet for å vente på riktig buss. Oh joy!

2. VÆRE MER SOSIAL! Etter å ha flyttet fra sentrum og ut til "øde", og uten lappen, har mitt sosiale initiativ sviktet. Etter å ha pest seg fram og tilbake på jobb med fire busser, så frister det ikke å sette seg på bussen igjen og besøke familie og venner. Med muligheten for å kjøre bil, så er jeg back in business!

3. TRENE IGJEN! Nå skjønner jeg virkelig hva folk mener med "samboerkiloene". Etter å ha møtt mannen i mitt liv for et år siden, så har kroppen utvida seg på en litt uheldig måte. Kan det ha noe med at året som har gått har vært fylt med sofa, kos, mat, godteri og null trening? hm.. kanke skjønne det! Nok en gang; med lappen, så er det bare å smette i bilen og shake ass på aerobicen igjen. Det skal bli digg, og jeg gleder meg til å trene igjen!

4. SLUTTE Å RØYKE. Ene og alene av den grunnen at jeg ikke er hypp på å være en usjarmerende, hostende og harkende 24-åring. Det kommer til å være det vanskeligste punktet og velger å ikke utdype no mer nu.


Nå håper jeg jo bare inderlig at jeg står på oppkjøringa da! Tvi, tvi...

6 kommentarer:

Sorgenfri sa...

Jeg føler deg gladelig på punkt to og tre! :o)

Sorgenfri sa...

Når man glemmer en bokstav i setningens elementære ord, så blir plutselig det som var ment som en begeistret oppmuntring litt vel begeistret...

Jeg mente selvsagt at jeg følGer deg. *slå fast med ettertrykk*

Anonym sa...

takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Kjempefin blogg du har også. Lykke til med forsettene dine :)

vivalame sa...

sorgenfri: hehe... både føl og følg du:) skjerpings nå etter ferien hvertfall!

lenestyle: takk for det:)

Anonym sa...

Lykke til på oppkjøringa!! :)

(Bare innom å snoker litt jeg.. hehe..)

-Anne Berit

vivalame sa...

tusen takk anne berit=)