mandag 30. juli 2007

90 minutters frihet..

Jeg er tilbake… Har ikke helt lyst til å ta av meg skjerfet ennå, og sitter igjen med følelsen av at det er sånne type kamper som kommer til å gjøre at jeg får nerveproblemer og høyt blodtrykk før jeg runder 30. Men det er verdt det.

Det er mange delte meninger når det gjelder fotballinteresse og intensiteten av den. Jeg er vel ikke noe mer enn litt over middels engasjert og interessert, men etter å ha spilt aktivt i nesten ti år, så er jeg, og forblir, en fotballjente. For meg representerer fotball en veldig viktig ting; FRIHET. I løpet av en dag er det så mange tanker som løper parallelt med hverandre, store og små. At man da klarer å koble ut alt, og da mener jeg ALT, pga en kamp, er uvurderlig.

Tenk at man faktisk ikke tenker på NOE annet i løpet av 90 minutter enn hva som skjer på banen. Ingen tanker om gutter, økonomi, jobbmengde, rotet hjemme, sulten mage, trøtt og sliten kropp…

Koble av fra hele verden i 90 minutter. Takket være en liten ball og 22 mannfolk.

Genialt…

1 kommentar:

mirakel sa...

Kanskje fotball er tingen for meg også? ;) Vi trenger alle å finne måter å koble av på. Selv har jeg hatt et par timers søvn. Kanskje ikke så lurt, men det er ihvertfall et par timer uten stress eller tanker. ;)