mandag 21. juli 2008

bussmennesker...

Jeg er et bussmenneske.... fordi jeg ikke har lappen (ennå...)
Mamma har heller ikke hatt bil, så min busskarriere begynte riiimelig tidlig med andre ord.

Den gjengs bussturen er egentlig ganske kjedelig fordi folk sitter bare rett opp og ned, titter ut av vinduet, sitter kanskje i telefonen, og går så lydløst som mulig av på sitt stoppested...

MEN det fins da virkelig unntak...

Kjære du lille søte 15 år gamle jenta som sitter med bena henslengt på setet med headsetet på. Du som har tupert håret ditt en time og er ansvarlig for et hull i ozonlaget pga all hårsprayen du bruker. (bruker du forresten Elnett? det lukter nemlig litt oldermor av deg).
Selv om du sitter med headset, så hører ALLE i bussen meldingslyden din, som irriterende nok er en stemme som sier "excuse me boss, you got mail".. og du som 15 år får jo tretusenogførtiseks meldinger i løpet av en busstur fra venninene dine (som forresten er helt identiske med deg og det går ikke an å se forskjell på dere).

SETT DEN PÅ LYDLØS!!!


Og heisann mannen som beleilig også pendlet med buss moss-fredrikstad for noen år siden. Du med din hentesveis og luftveisplager... Kjempekos å sitte i 55 min og høre at du drar og snorker i deg snørr og gørr og svelger og hoster og harker på en sånn måte jeg er sikker på bare mannfolk klarer å gjøre.
og da snakker vi fram og tilbake hveeeer dag!

OPPSØK LEGE ELLER SPØR NOEN PÅ DITT LOKALE APOTEK OM NO OPPRENSENDE MIDDEL A!!


Og sist, men ikke minst... Let me represent mannen som lukter gammel rullings og pils, har halvlangt fett hår og krykker. Egentlig virker du veldig jovial når du snakker med bussjåføren. En litt sånn "har-vært-på-sjønn-og-har-ankertattovering-på-armen-tar-vel-et-par-pils-for-mye-i-ny-og-ne". Greit at du satt deg rett bak meg selv om bussen var helt tom ellers... funker det... kan klare å puste med munnen den lille turen. Hm. mannen lager rare lyder bak der og jo. klikk, klikk, klikk. "er det virkelig det jeg tror det er?" klikk, sprett, oi, klikk, sprett... ÆSJ

FOR GUDS SKYLD IKKE KLIPP NEGLENE DINE PÅ BUSSEN A!!!!!!Etter sommeren har jeg oppkjøring... skal nok bli litt digg å kunne kjøre fram og tilbake steder ja!

2 kommentarer:

Sorgenfri sa...

Jepp, da går du over i en fase hvor du skriver innlegg om "han som ligger i 50 i 80-sonen", og "hun som på død og liv MÅ kjøre forbi andre for å spare tre og et halvt sekund".
Velkommen skal du være!
;o)

Støvkorn sa...

Hehe, godt skrevet mor :)